Wideokonferencja 7 luty 2023 rok godzina 10.00

Temat : Rola produktów lokalnych oraz szlaków kulinarnych w rozwoju turystyki na przykładzie Polski i świata

  • Rola produktów lokalnych w rozwoju turystyki regionu na przykładzie Polski i świat,
  • Możliwości rozwoju turystki kulinarnej w Polsce,
  • Turystyka kulinarna w kontekście zrównoważonego rozwoju,
  • Szlaki kulinarne jako czynnik promocji regionu,
  • Turystyka kulinarna: cudze chwalicie, swego nie znacie
  • EKOSCHEMATY w Płatnościach bezpośrednich w 2023 roku

 

Wykładowcy :

Natalia Wrótniak – specjalista Działu Rozwoju Obszarów Wiejskich ds. produktów tradycyjnych, regionalnych, lokalnych

Dorota Sawa – prezes Lokalnej Grupy Działania ,, Krasnystaw Plus”

Zgłoszenia : Natalia Wrótniak tel. 601498154, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub przez poniższy link

Rola produktów lokalnych oraz szlaków kulinarnych w rozwoju turystyki na przykładzie Polski i świata - plakat